top of page

vr 11 aug

|

Haarlem

Energetische Facelift Workshop

Energetische Facelift - volg de workshop en leer het zelf. De Access Energetische Facelift workshop is een heerlijke manier om het gezicht te verjongen op een natuurlijke manier.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Energetische Facelift Workshop
Energetische Facelift Workshop

Tijd en locatie

11 aug 2023, 10:00 – 17:30

Haarlem, Stephensonstraat 7, 2014 KB Haarlem, Nederland

Over het evenement

De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren. De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je ziet er dus jonger uit zonder botox, cremes of pillen. Maar dat niet alleen, ook wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en emoties die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door een lichte aanraking van het lichaam (borst, hals en gezicht).

De Access Energetische Facelift is een tool van Access Consciousness en wordt wereldwijd professioneel aangeboden in kuuroorden, massagepraktijken, anti-verouderingscentra, praktijken van plastisch chirurgen en wellnesscentra. Meer dan 1800 Facilitators bieden wereldwijd de workshops aan.

Ware schoonheid zit van binnen. Dat weet je. Echter, je kan het toch niet helpen om je te vergelijken met anderen.

Je besluit van alles over jouw lichaam over hoe jij wilt dat het er uit ziet, je bent zelden dankbaar, en als je in de spiegel kijkt, oordeel je. Het is vermoeiend en het kost energie.

Wat als je die oordelen los kan laten? Met de energetische facelift pak je niet alleen rimpels aan, je laat ook jouw standpunten over ouder worden los. Het is werkelijk een  ontspannende behandeling voor het hele lichaam en geest. Het zorgt voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling!

Deze facelift zal jouw kijk op jezelf en de wereld veranderen. Het geeft rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen.

In tijden waarin we alles aanpakken voor een zo strak mogelijke en jong uitziende huid is elke belofte waarbij je geen naald in de buurt van je gezicht hoeft te hebben welkom, toch?

Leer de energetische facelift en daarna ben je gecertificeerd om anderen sessies te geven of kun je uitwisselen met anderen tijdens onze maandelijkse swap. Je hebt waanzinnig helende capaciteiten. Ben je bereid de wereld jouw ware schoonheid te tonen?

Hoe ziet de dag eruit?

Deze class is een eendaagse hands-on les waarin deelnemers het lichaamsproces: de Access Energetische Facelift leren. Gedurende de dag geef je twee sessies en ontvang je er twee.

Men werkt in koppels. De eerste ronde wissel je uit met een partner. Nadat beide sessies zijn geweest, gaan we lunchen. Na de lunch wordt je gekoppeld aan een andere partner.

Tijdens deze les werk je met energieën in lichaam en gezicht, en tijdens het toepassen van deze lessen, ontdek je wat er kan worden vrijgegeven.

Zodra we ons ontdoen van de oordelen die we dagelijks op onze gezichten en lichamen in de spiegel projecteren, heeft ons lichaam de ruimte om zichzelf te regenereren. Aan het eind van de dag weet jij hoe je de energetische facelift kan geven. Je hebt ervaren wat het voor jou doet. En natuurlijk maken we voor en na foto’s om jouw transformatie vast te leggen.

.

Wat krijg je?
 • Een uitleg van de energetische facelift
 • Clearings om de energie te veranderen
 • Een handleiding met het lichaamsproces
 • Een kaart met handposities
 • Audio van de klas, zodat je het nog eens kan beluisteren en de clearings dieper door kunnen werken.
 • Een certificaat met het proces.
 • Koffie, thee, versnaperingen
Investering in jezelf

De energetische facelift workshop is 480,-. Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis mee. 16 & 17j en deelnemers die herhalen geldt 50% korting.

Wil jij de energetische facelift leren? Schrijf je dan nu in voor de volgende workshop.

Tickets

 • Investering in jezelf

  Dit ticket is inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen

  Van € 240,00 tot € 480,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 480,00
  • € 240,00
  • € 240,00
 • Kids t/m 15j

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page