top of page

ma 24 jun

|

Webinar

Business Blaster

Business Blaster
Business Blaster

Tijd en locatie

24 jun 2024, 21:00 – 29 jul 2024, 22:00

Webinar

Over het evenement

Herken je dit?
 • Het is lastig om te focussen op een ding
 • Chaos is jouw 2e naam
 • Je bent snel verveeld
 • Standaard cursussen werken niet voor je
 • Je oordeelt jezelf nogal vaak en bent heel hard voor jezelf, met name in business
 • Je hebt niet helder wat je nu eigenlijk wilt
Waarom de Blaster?
 • Je wilt de energie volgen en ook resultaten boeken
 • Ontdek hoe je jouw chaotische hoofd in je voordeel kunt gebruiken
 • Het is energetisch en praktisch.
 • Creëer een fundering dat staat, zodat jouw business kan floreren
 • Je wordt een beetje liever voor jezelf en gaat inzien dat elke keuze iets creëert, waardoor je ook wat meer vergevingsgezind kunt zijn naar jezelf.
Over Crystel

Crystel is een facilitator die met veel plezier faciliteert. Plezier en gemak staan altijd voorop bij haar. Ze haalt veel vreugde uit het opzetten van businesses en websites, heeft meer ideeën dan ze kan uitvoeren en vragen nooit te kort. Ze heeft de Business Done Different gevolgd en verschillende online marketing cursussen bij o.a. IMU en Eelco de Boer. Hele praktische tools, maar hoe combineer je dat met het volgen van de energie? Dat is waar ze jou graag bij helpt. Crystel heeft publicaties in o.a. de Grazia, Cosmopolitan, Ms Magazine en de Collective Hub.

Business Blaster

Lieve chaoot, lijkt het ongeacht wat je ook doet, dat je het niet gestroomlijnd krijgt.

Wat als chaos juist is wat jouw business nodig heeft? Wat als het je kracht is? Het enige wat je misschien nog niet beseft is hoe jij het in jouw voordeel kan gebruiken.

Wellicht heb je allerlei programma’s geprobeerd waarbij je jouw ideale doelgroep moet bepalen. Je ziet dat het werkt, alleen niet voor jou. Wat als jouw manier van jouw business doen, heel anders is. Wil je creëren door de energie van jouw business te volgen? Energetisch en toch praktisch? Waar vraagt je business zo halverwege het jaar?

Ontdek jouw kracht en werk samen met je business tijdens de Business Blaster

Hoe ziet het programma er uit?

Week 1: 24 t/m 28 juni

Laten we helder uiteenzetten wat jouw vraag, behoeften, verzoeken rondom jouw business en financiën zijn. Hoe kan je werken vanuit chaos? Wat heb je besloten dat succes is, wat je tegenhoudt van werkelijk succesvol te zijn? Waar stop je jezelf? En het belangrijkst hoe zet je dit om in een kracht, zodat je het in jouw voordeel kan gebruiken? We hebben allerlei structuren gecreëerd die de beperkingen creëren van wat we kunnen kiezen, in plaats van systemen die voor ons werken. Laten we een basis creëren, zodat je altijd een platform hebt om vanuit te creëren.

Vervolg:  5x in een avond in de week - 1, 8, 15, 22, 29 juli

De basis staat. Jij hebt tools om aanwezig te zijn met je business en weet waar het om vraagt. Nu is het tijd om je business te genereren en onderhouden. Veel mensen starten met een idee, maar hebben geen idee wat er voor nodig is om het te onderhouden en constant te laten groeien. Daar zijn deze weken voor. We gaan spelen met energetische oefeningen, de wet van de aantrekkingskracht en vragen stellen. Als je jouw leven genereert op basis van de energie is wat kan verschijnen grootser dan je vaak kunt voorstellen en verschijnt het ook nog eens met veel meer gemak. Ben jij er klaar voor om te floreren met je business?

Tickets

 • Deelname

  € 147,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page